Vanaf eind januari 2024 is het mogelijk om de facturen met iDEAL te betalen.

Voor betalingen via iDEAL vragen wij geen extra kosten. U kunt de maandelijkse facturen op deze manier gemakkelijk betalen via uw eigen bank zonder het factuurnummer, het bedrag of het rekeningnummer te hoeven kopiëren.

Tarieven vanaf 1 januari 2024

Voor de bureaukosten vragen wij een vast bedrag per maand per kind voor de eerste drie kinderen. Vanaf het vierde kind worden geen bureaukosten berekend en betaalt u alleen het tarief wat de gastouder vraagt. 

Ons bureautarief is minimaal € 32,50 per kind per maand. Voor contracten tot 42 uur per maand is het altijd maatwerk en bekijken we per aanvraag wat voor iedereen redelijk is. Vanaf de 42 uur per maand rekenen wij voor het eerste kind met maximaal € 69,00 per maand, Vanaf het tweede kind is het altijd maatwerk.

Onze tarieven zullen met ingang van januari van het volgende jaar worden aangepast. Dat doen we in overleg met en na goedkeuring door de oudercommissie.

Alle gastouders stellen hun eigen tarieven vast voor het volgende jaar en deze worden opgenomen in de offertes en in de contracten.

Wij rekenen geen extra kosten voor inschrijven, aanvragen van toeslagen of voor andere zaken. Dit is het! Geen verrassingen of addertjes onder het gras!

Graag rekenen wij een en ander voor u uit in een persoonlijk gesprek. Vraag gerust een offerte aan. Wij komen vrijblijvend bij u langs om in alle rust en openheid alle mogelijkheden te bespreken en voor te rekenen, inclusief het berekenen van de toeslag waar u recht op heeft.

Het maximale uurtarief waarover u kinderopvangtoeslag van de belastingdienst kunt krijgen is in 2023: € 6,85. Met ingang van 1 januari 2024 wordt dit € 7,53 per uur. 

Let op! Dit is afhankelijk van uw gezamenlijk inkomen.

Wij helpen u graag verder met het aanvragen van deze toeslag.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. 

 

 

   Gastouderbureau Bibaloe   

     Bemiddeling in Kinderopvang