Over ons

Onze missie

Wij willen vooral een bureau zijn voor de mensen en de vraag en het aanbod zo goed mogelijk matchen. Dat kan alleen door goed naar de mensen te luisteren en de mensen persoonlijk te leren kennen om teleurstellingen te voorkomen. Betrouwbaarheid is van het grootste belang. Deze instelling verwachten wij van iedere gastouder die is aangesloten bij ons en ieder personeelslid binnen ons bureau.

Onze economische drijfveer is om een goed bestaansrecht te hebben en te houden en een goede naam op te bouwen in de regio. We willen vooral toegankelijk en benaderbaar blijven voor iedereen.

 

Onze visie

Gastouderbureau Bibaloe is een kleinschalig bedrijf zonder een grote staf medewerkers. Ons bedrijf is aan huis gevestigd om ook de huiselijke sfeer die wij benadrukken te onderschrijven. Door deze kleinschaligheid kunnen wij onze klanten scherpe tarieven aanbieden. Kritisch blijven op de kwaliteit en contacten onderhouden met de klanten is daarbij van belang. Een goede referentie is de beste reclame voor een bedrijf.

Social Media

U kunt ons ook vinden op facebook:


 

   Gastouderbureau Bibaloe   

     Bemiddeling in Kinderopvang