Vraagouders

U bent voor uw kind(eren) op zoek naar een vertrouwde opvangplek. Heeft u al eens aan een gastouder gedacht? Gastouderopvang staat voor flexibele opvang van uw kind(eren) in een huiselijke omgeving, waarbij er nog echt aandacht is voor uw kind. De gastouder mag namelijk maximaal 6 kinderen tegelijk opvangen. Gastouderopvang is dus kleinschalige opvang waarbij de nadruk wordt gelegd op spelenderwijs ontwikkelen.

Gastouderbureau Bibaloe vindt het van groot belang dat u uw kind met een vertrouwd gevoel achter laat bij een gastouder waar u een klik mee heeft. Communicatie en vertrouwen zijn namelijk erg belangrijk bij de opvang van (kleine) kinderen. Wij zullen daarom alles in het werk stellen om een gastouder te vinden die voldoet aan uw wensen en verwachtingen.

Gastouderbureau Bibaloe werkt alleen met erkende geregistreerde gastouders die pedagogisch gediplomeerd zijn (Helpende Zorg en Welzijn, SPW, SPH, PABO, Pedagogiek). Daarnaast zijn gastouders verplicht het certificaat EHBO aan kinderen te behalen en te herhalen.

Naast de wettelijke eisen waar gastouders zich aan dienen te houden werken alle gediplomeerde, erkende gastouders met ons pedagogisch beleidsplan. Dit beleidsplan is onze leidraad voor het werken met kinderen, waarbij de eigenheid en ontwikkeling van het kind centraal staan.    

Als u interesse heeft in gastouderopvang volgt er een intakegesprek met ons. Dit gesprek vormt de basis om tot een goede koppeling te komen. Op basis van uw wensen en verwachtingen volgt een kennismakingsgesprek met de mogelijke gastouder. Tevens ontvangt u een offerte met daarin de berekening van de kosten van de opvang.  Dit is geheel vrijblijvend.

Wij kunnen u ook helpen bij het aanvragen van de toeslagen bij de belastingdienst.

Aanmelden nieuwe vraagouders

Als u zich bij ons wilt inschrijven dan kan dat door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

   Gastouderbureau Bibaloe   

     Bemiddeling in Kinderopvang