Gastouders aan het woord

Hier kunnen gastouders zichzelf profileren met foto's en tekst. Foto's en teksten moeten worden aangeleverd aan onze webbeheerder.

Hieronder ziet u een overzicht van de locaties waar onze gastouders werkzaam zijn.

Ik ben Fatima Arroudi en woon in Gorinchem samen met mijn man en onze 3 volwassen kinderen. Ik heb zelf een erg leuke jeugd gehad met mijn lieve ouders en broertjes en zusjes. Toen mijn kinderen op de basisschool zaten, heb ik me altijd ingezet bij de ouderraad en activiteiten zoals spelletjesdagen, sportdagen, niveaulezen, schoolreisjes en kamp.


In 2010 ben ik begonnen als gastouder voor mijn kleinkinderen. De opvang voor mijn kleinkinderen beviel mij erg goed, waardoor ik ervoor heb gekozen om ook voor andere kinderen te zorgen.

Ik ben graag creatief en vindt het leuk om met kinderen te knutselen, tekenen, puzzelen, lezen en muziek te maken. Ook ben ik graag buiten. Ik ga vaak met de kinderen naar de kinderboerderij, bibliotheek en naar de speeltuin. Ook gaan we weleens naar een overdekt speelparadijs. Er is bij mij thuis voldoende ruimte om te spelen, eten en slapen. Ook heb ik een grote achtertuin waar de kinderen kunnen spelen met fietsjes, speelhuisje, wipwap, zand- en waterbak.


Mijn naam is Natasja en ik ben gastouder in de gilde wijk. Daar woon ik met mijn man en 3 jongens in de tienerleeftijd. Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam in de kinderopvang en ben na jaren op kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buiten schoolse opvang gewerkt te hebben, sinds november 2010 met veel plezier gastouder. Naast dat ik gastouder ben zit ik op de school van mijn kinderen in de ouderraad en help graag mee bij activiteiten waar mijn gastkindjes dan ook heerlijk van mee genieten omdat we bij speciale dingen aanwezig mogen zijn (sinterklaasfeest, voorstellingen, spelletjesochtend). Als het weer het toe laat zijn we vaak buiten, in de tuin of lekker naar het park waar ook de kinderboerderij is. Mijn achtertuin is een speelparadijs met klimhuis, glijbaan, zandbak, watertafel, schommels, wip, fietsjes ect. Ook zijn er in de nabije omgeving diverse speeltuintjes waar we heen gaan. Soms gaan we ook meedoen met een activiteit van Gorinchem beweegt (bv sporten in de sporthal of een knutsel ). Ook doen we thuis diverse activiteiten zoals kleien, verven, knippen, ect, of heerlijk spelen met al het aanwezige speelgoed. Er is voor iedereen van elke leeftijd wel iets te vinden. Ook houden we erg van muziek en dansen.

http://gastoudernatasja.com

 Mijn naam is Cynthia van der Linden (1987) en ik werk sinds 2006 in de kinderopvang. Sinds mijn 14e pas ik op bij verschillende gezinnen. Hierdoor kwam ik er achter dat ik de interactie met kinderen erg leuk vond/vind en ik heb vanaf dat moment er alles aan gedaan om er mijn werk van te maken.

Loopbaan.

Na mijn diploma voor ‘VMBO Kaderberoepsgerichte leerweg verzorging’ te hebben gehaald, ben ik de opleiding ‘Sociaal Pedagogisch Werker niveau 3′ (SPW3) gaan doen. Tijdens mijn VMBO & SPW3, heb ik op verschillende plekken stage gelopen. Op scholen, kinderdagverblijf en peuterspeelzaal. Hierdoor kwam ik erachter dat de kinderopvang het beste bij mij past en ben ik daarin werk gaan zoeken.
Ik ben eerst gastouder aan huis geweest bij 2 gezinnen. Door omstandigheden was de opvang bij beide gezinnen na een jaar niet meer nodig. Ik kon via Catalpa op kinderdagverblijven en BSO’s in de regio Zuid-Holland zuid invallen. Hierdoor kreeg ik bij een kinderdagverblijf en BSO een contract. Ik heb daar 2 jaar gewerkt. Ik werkte 3 dagen vast op de BSO en 2 dagen als inval op het kinderdagverblijf. Helaas werd mijn contract niet verlengd en ben ik weer gaan invallen.
Via – via ben ik toen gevraagd om (weer) als gastouder aan huis te gaan werken bij een gezin. Dit beviel me erg goed. Ik kreeg kans om bij meerdere gezinnen aan huis op te vangen. In 2014 ben ik op mezelf gaan wonen en is de opvang verplaatst naar mijn eigen huis. Hiermee kwam tegelijk mijn droom, een eigen kinderopvang, uit!

www.gastouder-cynthia.nlHallo,

Ik ben Angela.
Ik ben moeder van 4 kinderen in de leeftijden van 19,16,12 en 6 jaar.
Ik heb inmiddels ruim 14 jaar ervaring als gastouder.

We wonen in de bovenstad in Gorinchem in een 1gezinswoning met een tuintje naast de vestingwallen, waar ik graag met de kinderen ga wandelen en waar ook een groot plein aanwezig is waar we kunnen spelen.
Ook is er een speeltuintje letterlijk 1 straat van ons huis vandaan en staan er diverse speeltoestellen door de buurt heen.

Ik ben gastouder omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken.
Naast dat ik een dagprogramma aanbied met diverse activiteiten, kijk ik zeker ook naar wat een kind nodig heeft en wat aansluit bij het kind.
Ieder kind is tenslotte anders.
Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en dat ze zich hier veilig en thuis voelen.
Zodra het weer het toelaat ga ik graag naar buiten met de kinderen.
Dat kan een stukje wandelen zijn, naar de speeltuin of met zomers weer een zwembadje in de tuin.

Ik werk op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en ik heb nog wat plekjes voor kinderen vanaf 1,5 jaar t/m 12 jaar.

B.S.O is mogelijk voor de Tweemaster Gorinchem en voor de Tamboerijn Gorinchem.


Hoi ik ben Maria den Hartog

Ik ben getrouwd en  heb 2 dochters 

In 2016 ben ik begonnen als gastouder  wat ik met heel veel plezier doe

Ik werk alle dagen

Ik woon in de binnenstad van Gorinchem vlakbij de buiten de waterpoort en de stadswallen 


 

   Gastouderbureau Bibaloe   

     Bemiddeling in Kinderopvang