Gastouders aan het woord

Hier kunnen gastouders zichzelf profileren met foto's en tekst. Foto's en teksten moeten worden aangeleverd aan onze webbeheerder.

Hieronder ziet u een overzicht van de locaties waar onze gastouders werkzaam zijn.

Ik ben Fatima Arroudi en woon in Gorinchem samen met mijn man en onze 3 volwassen kinderen. Ik heb zelf een erg leuke jeugd gehad met mijn lieve ouders en broertjes en zusjes. Toen mijn kinderen op de basisschool zaten, heb ik me altijd ingezet bij de ouderraad en activiteiten zoals spelletjesdagen, sportdagen, niveaulezen, schoolreisjes en kamp.


In 2010 ben ik begonnen als gastouder voor mijn kleinkinderen. De opvang voor mijn kleinkinderen beviel mij erg goed, waardoor ik ervoor heb gekozen om ook voor andere kinderen te zorgen.

Ik ben graag creatief en vindt het leuk om met kinderen te knutselen, tekenen, puzzelen, lezen en muziek te maken. Ook ben ik graag buiten. Ik ga vaak met de kinderen naar de kinderboerderij, bibliotheek en naar de speeltuin. Ook gaan we weleens naar een overdekt speelparadijs. Er is bij mij thuis voldoende ruimte om te spelen, eten en slapen. Ook heb ik een grote achtertuin waar de kinderen kunnen spelen met fietsjes, speelhuisje, wipwap, zand- en waterbak.


Mijn naam is Natasja en ik ben gastouder in de gilde wijk. Daar woon ik met mijn man en 3 jongens in de tienerleeftijd. Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam in de kinderopvang en ben na jaren op kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buiten schoolse opvang gewerkt te hebben, sinds november 2010 met veel plezier gastouder. Naast dat ik gastouder ben zit ik op de school van mijn kinderen in de ouderraad en help graag mee bij activiteiten waar mijn gastkindjes dan ook heerlijk van mee genieten omdat we bij speciale dingen aanwezig mogen zijn (sinterklaasfeest, voorstellingen, spelletjesochtend). Als het weer het toe laat zijn we vaak buiten, in de tuin of lekker naar het park waar ook de kinderboerderij is. Mijn achtertuin is een speelparadijs met klimhuis, glijbaan, zandbak, watertafel, schommels, wip, fietsjes ect. Ook zijn er in de nabije omgeving diverse speeltuintjes waar we heen gaan. Soms gaan we ook meedoen met een activiteit van Gorinchem beweegt (bv sporten in de sporthal of een knutsel ). Ook doen we thuis diverse activiteiten zoals kleien, verven, knippen, ect, of heerlijk spelen met al het aanwezige speelgoed. Er is voor iedereen van elke leeftijd wel iets te vinden. Ook houden we erg van muziek en dansen.

http://gastoudernatasja.com

 

 

   Gastouderbureau Bibaloe   

     Bemiddeling in Kinderopvang